Beatford geschikt voor bijna elk evenement

Beatford geeft een strandfeest de juiste sfeer, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Het algemene kenmerk is een opvallend podium. Beatford laat DJs de lekkerste beats draaien, zodat het feest, het event of de promotie bijna niet kan mislukken. Beatford zorgt in ieder geval voor de goede sfeer!

Strandfeesten
In de zomer voelt Beatford zich op het strand echt thuis. Net als een mooie zonsondergang hoort Beatford gewoon op een strandfeest!

Evenementen
Beatford geeft met de lekkerste beats direct sfeer aan elk evenement. In het park, op een plein, tijdens een beurs, s avonds, overdag, gewoon altijd en overal.

70s
Beatford is de DJ truck uit de jaren 70. Een echt 70s feest krijgt direct de juiste sfeer met deze klassieke Bedford.

Promoties
Met deze DJ truck is het geen probleem om een promotie onder de aandacht te brengen. Beatford is uniek en valt op.

DJ's
Een DJ truck kan niet zonder een goede DJ. Om de service compleet te maken kun je direct een ervaren DJ bij Beatford boeken.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Eventueel kan bijvoorbeeld zelfs de bestickering worden aangepast, zodat Beatford nog beter bij jouw event of promotie past. Neem vrijblijvend contact op met jouw ideen!


Share |
www.DJKES.nl   www.vavoomagency.nl   www.inpromo.nl   www.licht-geluid.nl   beatford.hyves.nl   twitter.com/beatford   
BEATFORD - terug naar beginpagina
BEATFORD | INFO ~ ALGEMEEN ~ TECHNISCH ~ PARTNERS | OPTIES ~ STRANDFEESTEN ~ EVENEMENTEN ~ 70S ~ PROMOTIES ~ DJ'S | MEDIA ~ FOTOS ~ VIDEOS ~ PERS | CONTACT | BOEKINGEN

twitter.com/beatford