DJ

Beatford is voorzien van de beste apparatuur om DJ's de lekkerste beats te laten draaien. De sfeer van Beatford komt het beste tot zijn recht met vrolijke, zomerse house. Afhankelijk van het event kan dit bijvoorbeeld tot uiting komen met meer herkenbare hits voor een breed publiek of een bepaald house genre voor de echte liefhebbers.

Het is mogelijk om zelf DJ's voor je event te zoeken. Of je boekt direct bij Beatford een ervaren DJ!


DJKES

Wouter van Kesteren, DJKES, is de man achter Beatford. Als geen ander draait hij platen om het publiek de ervaring te geven die hoort bij het karakter van Beatford.

Zomers, energiek en herkenbaar zijn slechts enkele kernwoorden om DJKES te omschrijven. Zijn stijl laat zich moeilijk in een genre plaatsen. Poging: dirty house, funky electro, groovy club en latin beats. Het belangrijkste is het gevoel dat je krijgt: vakantie met vrienden, je eerste zoen, terras in de eerste zomerzon ... kortom: een onbezorgd gevoel dat nog lang mag duren!

Een gevoel dat hij al ruim 10 jaar bijna wekelijks aan zijn publiek meegeeft. Hij bespeelt het publiek met een mix van de nieuwste house, echte houseclassics en soms een onverwachte wending. Het resultaat: een waanzinnig publiek, dat even niet aan morgen denkt!

Download de DJ set, die DJKES draaide bij de lancering.
Check ook de website www.DJKES.nl of enkele van zijn demos


Rock-e Balboa

DJ Rock-E Balboa: for the love of house! Hij kan opbouwen van feel good house tot stevige housetracks met een donkere twist. Het overbrengen van beleving en gevoel staat bij hem centraal. Enjoying house = enjoying life!

Download de demo van Rock-e Balbao.


Share |
www.DJKES.nl   www.vavoomagency.nl   www.inpromo.nl   www.licht-geluid.nl   beatford.hyves.nl   twitter.com/beatford   
BEATFORD - terug naar beginpagina
BEATFORD | INFO ~ ALGEMEEN ~ TECHNISCH ~ PARTNERS | OPTIES ~ STRANDFEESTEN ~ EVENEMENTEN ~ 70S ~ PROMOTIES ~ DJ'S | MEDIA ~ FOTOS ~ VIDEOS ~ PERS | CONTACT | BOEKINGEN

twitter.com/beatford