Sfeervol op elk evenement

In het park, op een plein, tijdens een beurs, s avonds, overdag. Er zijn evenementen in alle soorten en maten. Beatford kan hier op inspelen. Bijvoorbeeld als intieme area op een festival, DJ podium op een pleinfeest of bij de ingang van een sportevenement.

Intieme area op een festival
Ook op grote festivals is de sfeer erg belangrijk. Het is echter lastig om dit bij een groot mainstage te creren. Festivals verrassen hun bezoekers daarom met kleinere, meer intieme plekken op het terrein. Met de sfeervolle uitstraling van Beatford is zo'n plek snel gerealiseerd!

DJ podium op een pleinfeest
De trend van de afgelopen jaren zijn openbare dancefeesten. Niet gedurende de nacht in clubs, maar juist overdag op een plein. Beatford sluit perfect aan bij deze trend. Het is een opvallend en compleet DJ podium met logistieke voordelen, zoals een korte opbouwtijd.

Ingang van sportevenement
De zomerse uitstraling geeft direct een goede sfeer en toegankelijke house muziek maakt dit compleet. De extra aankleding van het evenement zorgt ervoor dat de bezoekers meteen in een gezellige stemming komen!


Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Beatford is een compleet podium met DJ booth, lichtinstallatie en geluidset, passend voor het evenement. Als je direct een DJ bijboekt, is alles eenvoudig en in n keer geregeld. Vraag nu een offerte aan voor jouw evenement!
Share |
www.DJKES.nl   www.vavoomagency.nl   www.inpromo.nl   www.licht-geluid.nl   beatford.hyves.nl   twitter.com/beatford   
BEATFORD - terug naar beginpagina
BEATFORD | INFO ~ ALGEMEEN ~ TECHNISCH ~ PARTNERS | OPTIES ~ STRANDFEESTEN ~ EVENEMENTEN ~ 70S ~ PROMOTIES ~ DJ'S | MEDIA ~ FOTOS ~ VIDEOS ~ PERS | CONTACT | BOEKINGEN

twitter.com/beatford